header banner
Default

In 2023 kun je slapend rijk worden met passief inkomen - BLOX | Nieuws


woman-sunbathing-earning-passive-income

Crypto biedt volop kansen om geld te verdienen. Investeren en traden zijn natuurlijk bij iedereen bekend, maar wist je dat je ook passief inkomen kan verdienen met crypto? In cryptotaal wordt dit staking genoemd (op z’n Engels uitspreken). In dit artikel leggen we uit wat staking is en waarom dit supersimpel is.

Passief geld verdienen was nog nooit zo makkelijk

VIDEO: How to get MONEY FAST in 1st SEA in Blox Fruits Roblox. Best farm beli in 2023 guide. Noob To Pro
Slash Roblox

Crypto staking is een manier om passief inkomen te verdienen met je cryptocurrency. Het is vergelijkbaar met hoe je rente kunt verdienen op je spaarrekening door geld te storten bij een bank. In plaats van geld te storten bij een bank, stort je je cryptocurrency op BLOX.

Om je cryptocurrency te staken, moet je deze vastzetten in een wallet die staking ondersteunt, zoals BLOX. Zodra je cryptocurrency is gestaked, kun je rewards verdienen in de vorm van nieuwe coins of tokens.

De hoeveelheid rewards die je verdient, hangt af van de hoeveelheid cryptocurrency die je staket en de lengte van de tijd dat je deze staket. Ook biedt elke crypto een ander rentepercentage.

Met passief inkomen zet je je geld aan het werk

VIDEO: 10 Tricks to Get SUPER RICH in Roblox Blox Fruits (Genius Strategy)
Hans - Roblox

De bekende crypto-analist Andreas Antonopoulos zegt dat staking de beste manier is om een passief inkomen te verdienen met crypto. En dat is de droom toch? Met niks doen geld verdienen.

Niet alle crypto’s kan je staken. BLOX biedt ondersteuning voor staking bij: Polkadot, Kusama, Secret, Cosmos, Tezos, FLOW, The Graph, Solana, Tron, Cardano, Algroand en Polygon (Matic).

Heb je deze coins ergens op een exchange staan? Stuur ze dan eerst naar BLOX, dan krijg je elke week je rendement uitbetaald.

Activeer staking in BLOX

VIDEO: 25 Tricks To Become SUPER RICH In Roblox Blox Fruits
Sparky

Heb je deze coins al in BLOX-kluis? Activeer dan staking.

  • Open BLOX (of download de app als je deze nog niet hebt)
  • Ga naar de tab ‘staking’. Bekijk welke coins je kunt staken of tik op ‘doorgaan’.
  • Neem de uitleg over de risico’s van staking goed door!
  • Activeer het staken van jouw coins in het staking menu

Elke maandag krijg je een berichtje als je rendement is uitbetaald. Net als op je spaarrekening bij je bank zit je nergens aan vast. Wil je de coins niet meer staken maar verkopen? Zo gedaan. Onthoud echter wel: crypto staken is niet geheel risicoloos. Lees je dus altijd goed in!

Waar wacht je nog op, zet je geld aan het werk, geniet van het zonnetje en verdien! Als je de app nog niet op je telefoon hebt staan, klik hieronder en stap gratis over op BLOX.

Stap gratis over op BLOX ➜

Sources


Article information

Author: Pamela King

Last Updated: 1703114041

Views: 1111

Rating: 4 / 5 (40 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pamela King

Birthday: 1941-07-12

Address: 14951 Williams Forge Apt. 907, Sarahmouth, MO 55593

Phone: +3809013203036236

Job: Article Writer

Hobby: Web Development, Cross-Stitching, Traveling, Embroidery, Sailing, Mountain Climbing, Animation

Introduction: My name is Pamela King, I am a brilliant, intrepid, sincere, candid, unswerving, daring, important person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.